Veelgestelde vragen.

en antwoorden

Algemeen

Biedt Het Creatiehuis zowel fotografie als video?
Ja! Wij bieden zowel foto- als videoproductie aan, evenals tekstuele content voor jouw vacature en website. Ook audio commercials en podcasts zijn geen vreemd terrein voor ons team. Wij geloven in een persoonlijke aanpak om voor elke klant de beste oplossing aan te bieden.
Hoe zorgen jullie dat de content resultaten oplevert?
Wij werken samen met onze klanten om hun doelen te begrijpen en het resultaat te optimaliseren. Onze strategische aanpak, gecombineerd met onze jarenlange ervaring en kennis binnen de Nederlandse arbeidsmarkt, garandeert resultaatgerichte en effectieve content
Hoe ziet het proces er bij jullie uit vanaf eerste contact tot aan aflevering van de video?
Bij ons start het proces na jouw aanvraag met een eerste sessie om jouw behoeften en doelen te begrijpen. Samen formuleren we een plan die past binnen jouw wensen en budget en daarna volgt de pre-productieplanning, opnames, post-productie en uiteindelijk de aflevering van het eindproduct. Wij werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan alle verwachtingen voldoet. Op deze pagina vind je ons proces uitgebreid beschreven: https://www.hetcreatiehuis.nl/over-ons.

Video

Wat komt er bij kijken om zo’n video te maken?
Het maken van een video omvat pre-productieplanning, draaidag(en), post-productie en de aflevering van het eindproduct. Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat elke stap van het proces soepel en efficiënt verloopt
Jullie leveren de video af, en dan?
Wij geloven dat er andere professionals zijn die beter geschikt zijn om videomarketing diensten te bieden. Onze focus ligt op het creëren van strategische videocontent voor de arbeidsmarkt en wij richten ons op dit specifieke gebied om onze klanten de best mogelijke resultaten te bieden
Hoe lang duurt het voordat Het Creatiehuis een video oplevert?
In ons pre-productie proces overleggen we met jou de gewenste oplevertermijn, zodat we altijd aan jouw wensen kunnen voldoen.
Hoeveel kost een video van Het Creatiehuis?
De kosten voor een video- of fotografieproject hangen af van de aard van het project, de duur, het aantal benodigde crewleden en het post-productieproces. Wij bieden een gedetailleerde offerte op basis van jouw specifieke behoeften.

Draaidagen

Hoe ziet een draaidag er uit?
Een draaidag bij ons is gepland en georganiseerd, waarbij we beginnen met een kop koffie samen met jou om te zorgen dat we de draaidag goed starten, waarna onze crew aan de slag gaat om te zorgen dat de locaties gereed zijn voor de opnames. Wij zorgen ervoor dat het proces soepel en efficiënt verloopt, en geloven in een persoonlijke aanpak waarbij jij de gehele dag overal kan meekijken.
Wie zijn er aanwezig tijdens de draaidagen?
Afhankelijk van het project stellen wij de crew samen, maar er zal altijd tenminste een cameraman en regisseur aanwezig zijn vanuit onze kant. Ook willen we graag dat jij of een van je collega’s aanwezig is op de draaidagen zodat we alles soepel kunnen laten verlopen.
Wat voor apparatuur gebruiken jullie?
Wij gebruiken professionele camera's, lenzen, audio apparatuur en verlichting om hoogwaardige opnames te garanderen. Per project wordt er gekeken naar de beste tools voor het project.
Waar moeten wij aan denken tijdens de draaidag?
Wanneer ons team een hele dag komt filmen, vinden wij het fijn om samen met jou en je collega’s te lunchen. Dit zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer, maar stelt ons ook in staat om het gevoel van jullie bedrijf beter vast te leggen in de video tijdens de montage. Moeten wij even onze eigen lunch regelen? Laat het dan even aan ons weten. Daarnaast nemen wij diverse apparatuur en benodigdheden mee. Het zou prettig zijn als we een veilige ruimte hebben waar we onze tassen en koffers kunnen opbergen zonder dat anderen erbij kunnen. Op die manier kunnen we de apparatuur goed bewaken en beschermen tijdens de draaidag.
Wat moet ik intern regelen?
Om ervoor te zorgen dat jouw collega’s de draaidag als een prettige ervaring ervaren, is het belangrijk om ze van tevoren goed te informeren. Dit begint met het delen van de “Figuranten FAQ” die wij met jou zullen delen. We hebben gemerkt dat jouw collega’s het ook waarderen als je nog even persoonlijk met ze spreekt voor de draaidag, zodat alles duidelijk is. Voor collega’s die herkenbaar in beeld komen, is het handig om een quitclaim te laten ondertekenen. Bovendien wordt het gewaardeerd als er voor de collega’s die veel op beeld verschijnen een kleinigheidje wordt geregeld als bedankje voor hun extra inzet bij het helpen aan onze video.

Heb je andere vragen?

Of ben je geïnspireerd geraakt door onze projecten? Neem contact met ons op voor een (virtueel) kopje koffie!